Ce este şi cum porţi ‘foiţa de vânt’ Windy

Jacheta unisex de protectie impotriva vantului sau ‘foiţa de vânt’, cu denumirea sa originală windbreaker, este un tip de jachetă foarte uşoară, care te protejează de vânt . Denumirea de “foiţă” se datorează materialului foarte subţire, dar cu multe


calităţi, din care este realizată. Poate vă mai amintiţi “vîntiacul”, “foiţa de ceapă” sau ”fasul” din copilărie.

Acest tip de jachetă  este foarte utilă pentru practicarea activităţilor outdoor, pentru mersul pe bicicletă sau plimbările urbane atunci când vremea nu este tocmai prietenoasă. În plus, ocupă foarte puţin spaţiu în rucsac sau geantă. Jacheta vine însoţită alături de un săculeţ textil de aceeaşi culoare, cu fermoar şi agăţătoare.

Jacheta de vânt îşi demonstrează cel mai bine calităţile speciale atunci când este folosită ca strat exterior şi combinată cu un tricou din bumbac şi un hanorac din fleece pentru zilele răcoroase .

Foiţele de vânt de la Vic-Safety sunt realizate din materiale tehnice, foarte rezistente , care lasă corpul să respire.

Au gluga ascunsă în guler si două buzunare frontale . Mânecile au banda elastică pentru o fixare eficientă. Geaca poate fi reglată în partea de jos pentru a se adapta formei corpului şi a oferi izolarea termică necesară.

În plus, foiţele de vânt Windy sunt disponibile într-o paletă veselă de culori, atât pentru EA, cât și pentru EL, luminând astfel cele mai mohorâte zile .