Maiouri pentru dama si barbati de la haine-echipamente.ro

Maiou camuflaj si alte culori

Maiouri de dama camouflaje si alte culori

Maiourile sunt extrem de populare.  Cand au aparut erau piese vestimentare purtate pe sub alte haine, care sporeau confortul, in sezonul rece. Cu timpul au devenit articole apreciate de adeptii stilului sport si casual. Sunt purtate mai ales la tinutele lejere de vara.

Pentru a beneficia de avantajele modelelor de maiouri pentru dama, este important sa acordati atentie sporita fibrelor din care sunt confectionate. In perioada de vara, sunt recomandate articolele confectionate in totalitate din bumbac. Acest material este prietenos cu toate tipurile de piele si asigura confort ridicat. Evitati materialele sintetice, care pot produce iritatii si alergii.

Cand si unde pot fi purtate maiourile

Stilistii sustin ca maiourile sunt articole vestimentare specifice stilului sport-casual si nu trebuie purtate la birou, cumparaturi sau evenimente importante. Sunt indicate pentru activitati sportive, momente relaxante cu prietenii, activitati in aer liber si la petreceri relaxante de piscina. Trebuie sa stiti ca este considerata lipsa de respect sa fie purtate in restaurante, baruri sau mall-uri. Aceste piese sunt destinate strict activitatilor in aer liber.

Cum alegi maiourile

Cand vine vorba de maiouri, starea de confort primeaza! Este important sa fie moi si delicate cu pielea. Croiala trebuie sa fie una moderna, care sa ofera un look impresionant. Maiourile destinate pentru plaja, sunt cele care se muleaza perfect pe trup! Modelele cu croiala slim fit sunt preferate de tinerii, si barbatii cu anumita maturitate.

Culorile neutre sunt cele mai sigure, si pot fi usor integrate in diferite tipuri de outfituri. Maiourile in culori puternice, rosu, albastru, galben, mov, sunt insa cele care ofera dinamism.

Maiouri pentru barbati

Cele mai multe maiouri pot fi usor integrate in diferite tinute impresionante de vara. Pot fi potrivite cu sorturi colorate si asigura outfituri impresionante de plaja. Maiourile asociate cu bermude, espadrile si camasi decorate cu printuri colorate constituie tinutele perfecte, pentru petrecerea timpului liber la piscina. Un asemenea stil nu este complet fara o palarie din bumbac .

Cand vorbim de maiouri barbati, posibilitatile sunt multe, este important, sa va bucurati de aerul relaxant pe care il asigura.