Tricouri in culoare VIOLET de la haine-echipamente.ro

„Trecem printr-o perioadă complexă, astfel că am ales o culoare complexă. Ultravioletul este o nuantă provocatoare, fiind legată din punct de vedere istoric ideii de originalitate, ingeniozitate şi gândire vizionară. Acestea sunt elementele de care avem nevoie pentru a crea un viitor cu însemnătate. Inventivitatea şi imaginaţia sunt lucruri pe care le căutăm zilnic în viaţa personală şi profesională. Este o culoare intrigantă, fascinantă şi magică”, a declarat directorul executiv al institutului Pantone, Lee Eiseman.

Tricouri pentru barbati in culoare VIOLET

👕 Tricou pentru barbati BASIC, disponibil in 31 de culori

Datorita tratamentului cu silicon, produsul este moale la atingere si rezistent la murdarie. Compozitie materialului este Single Jersey, 100 % bumbac si un gramaj de 160 g/m². Marimi disponibile de la XS la 5XL.

👕 Tricou pentru barbati Classic New

Tricou de gramaj redus pentru barbati, 145 g/m². Compozitia materialului: Single Jersey, 100 % bumbac, interiorul gulerului prezinta banda de intarire pe spate, cusatura de la umeri este intarita si croiala tubulara. Marimi de la S la 3XL.

Tricou unisex in culoarea VIOLET

👕 Tricou unisex Paint, gama Piccolio

Tricou unisex, din material Single Jersey, 100% bumbac avand un gramaj de 150 g/m² si croiala tubulara. Marimi de la XS la 4XL.

Tricouri de dama in culoarea VIOLET

👚 Tricou pentru dama Basic

Datorita tratamentului cu silicon, materialul este moale la atingere si rezistent la murdarie si pete. Are o croiala ce accentuează silueta feminina. Compozitie materialului este Single Jersey, 100 % bumbac. Marimi de la XS la 3XL.

👚 Tricou pentru dama Classic New

Tricou de gramaj redus pentru dama, 145 g/m². Model cambrat care scoate in evidenta silueta feminina si avand compozitia materialului Single Jersey, 100 % bumbac. Marimi de la XS la 2XL.

👚 Tricou pentru dama GLANCE

Tricou pentru dama, de gramaj ridicat 180 g/m². Modelul este cambrat si prezinta cusaturi laterale. Material confortabil cu adaos de elastan. Compozitia materialului Single Jersey, 95 % bumbac, 5 % elastan. Marimi de la XS la 2XL.

👚 Tricou de dama Pure

Tricou de dama cu maneca foarte scurta si guler rotund, cu tiv ingust din acelasi material. Model cambrat care scoate in evidenta silueta feminina avand compozitia materialului Single Jersey, 100 % bumbac, finisaj cu silicon. Aspectul este placut datorita tratamentului cu silicon. Marimi de la XS la 3XL.

👚 Tricou de dama Dream

Tricou de dama de calitate superioara, cu maneca raglan. Model cu guler în V. Işi păstrează mai bine în timp forma datorită adaosului de elastan. Compozitia materialului, Single Jersey, 95 % bumbac, 5 % elastan. Marimi de la XS la 3XL.

👚 Maiou dama Triumph

Maiou de dama, cu bretele mai largi, avand un gramaj 180 g/m². Materialul este placut la atingere, cu adaos de elastan. Compozitia materialului este Single Jersey, 95 % bumbac, 5 % elastan. Marimi de la XS la 2XL.

Tricouri de copii in culoarea VIOLET

👕 Tricou Basic pentru copii

Tricou de copii confectionat din material Single Jersey 100 % bumbac, finisaj cu silicon, tesatura ce se intinde usor si este moale la atingere. Ce inseamna „finisaj cu silicon”? Materialul este cufundat intr-o baie de silicon pentru a-i imbunatatii proprietatile. Procedeul este asemanator folosirii unui balsam de rufe astfel ca produsul este moale la atingere, rezistent la murdarie si pete. Marimi de la 4 ani la 12 ani.

👕 Tricou pentru copii Classic New

Tricou pentru copii confectionat din material Single Jersey 100 % bumbac, tesatura ce se intinde usor si este moale la atingere. Tricoul are gramaj redus de 145 g/m² si prezintă cusături laterale. Marimi de la 4 ani la 12 ani.

👕 Tricou pentru copii Piccolio Pelican

Tricou de copii, cu gramaj redus 135 g/m². Compozitia materialului Single Jersey, 100 % bumbac. Marimi de la 4 ani la 12 ani.