Echipati-va cu articole de calitate pentru activitatile sportive!

Nu-i asa ca vremea frumoasa va indeamna sa faceti cat mai multa miscare? Foarte bine faceti, insa tineti cont de confortul dumneavoastra si echipati-va cu produse concepute din poliester, potrivite pentru astfel de activitati, precum cele listate in cele ce urmeaza.

De la brandul MALFINI va stau la dispozitie, va stau la dispozitie tricourile interlock pique FANTASY,

oferite in toate variantele, barbati, dama si copii, respectiv topul pentru barbati si copii PLAYTIME , ce poate fi asortat cu pantalonii scurti PLAYTIME. Puteti incerca de asemenea si tricoul unisex STAR conceput dintr-un poliester extrem de fin la atingere, cu efect cotton touch. Daca preferati stilul elegant in detrimentul celui sport, atunci puteti alege tricoul polo unisex VICTORY.

In luna iulie, vor fi disponibile in stoc produse noi din colectia SPORT, precum topul de dama RACER cu desing racerback si tricoul unisex PRIDE cu maneci lungi, conceput dintr-un material Double Face, cu uscare rapida.

Colectia PICCOLIO, care este deschisa ideilor indraznete, va ofera tricoul PIXEL , conceput dintr-un material Double Face, usor si fin la atingere, ce este disponibil in 5 variante de culore.

Stiati ca…?

Poliesterul este un material extrem de practic, fiind cel mai des utilizat in productia de articole sportive? Tehnologia ideala de imprimare a produselor din poliester este sublimarea. Fibrele din poliester sunt apreciate pentru rezistenta inalta la uzura si la efectele luminii artificiale sau naturale. Fibrele nu retin umezeala si au o rezistenta termica ridicata.